BLOG

NOTÍCIA

Teràpia de parella al bosc, la propost de la coach Anna Colomer

març 16, 2023

Les restriccions de la pandèmia han fet que cada cop més gent demani ajuda professional. A Catalunya ha fet créixer la demanda de teràpies de parella, increment que també s’ha notat en altres àmbits d’atenció psicològica.

La innovadora proposta de la coach d’intel·ligència emocional Anna Colomer Llussà consisteix a fer teràpia de parella en un bosc d’Ogassa per millorar la comunicació i superar les dificultats. Aquest mètode combina la naturalesa i les tècniques del team building, aprenentatge amb forma de joc, alhora que s’inspira amb la tradició japonesa del Kintsugi, reparar amb or una peça de ceràmica trencada.

Traduït al món de les relacions, seria que els conflictes també poden enfortir la parella si es treballa sobre tres pilars: el compromís, la intimitat i la passió. Són sessions i exercicis personalitzats en funció de cada cas i compten amb el valor afegit de realitzar-se en un espai idíl·lic com la natura.

RESSÒ ALS MITJANS

El caràcter avantguardista d’aquesta teràpia ha fet que en un parell de dies aquesta notícia hagi sonat fort pel territori català, la qual ha cobert positivament el Diari de GironaNació RipollèsLleida DiariEl Nacional Més Osona.

Comparteix l’article

NOTÍCIES ANTERIORS