SERVEIS PERSONALS

BENESTAR FÍSIC I MENTAL

KAIZEN

És una paraula japonesa que es compon de dos sonogrames d’escriptura japonesa que signifiquen “bo” i “canvi”, i actualment, kaizen es refereix a un sistema de millora contínua en què les petites, però constants millores, acumulen darrere seu grans beneficis a llarg termini.

La majoria d’experts opinen que el benestar significa estar sa, des del punt de vista físic, mental, emocional i espiritual. Per tant si hi ha un desequilibri en una d’aquestes àrees pot afectar a la salut en general. El cos és l’altaveu de la nostra ment, a través del cos mostrarem símptomes físics que expressaran una angoixa emocional no resolta. Segur que has viscut una situació al llarg de la teva vida en la qual paties molts nervis, amb un estrès elevat i amb por, per exemple abans d’un examen, la teva primera cita amorosa o el teu primer dia a una nova feina, si recordes un d’aquests moments segur que recordaràs les corredisses al WC, oi? Un altre exemple serien les molèsties estomacals, estaran associades a una situació que no “paeixes”, no “tragues” una persona o situació. Si tens problemes d’estómac fes-te aquestes preguntes:

— Què o qui no puc empassar a la meva vida.
— Què estic vivint com a imposició.
— Què no estic acceptant.
— En què soc inflexible.
— Quina relació tinc ennuegada.
— Què necessito que no en tinc.

Es calcula que tenim més de 60.000 pensaments al dia la gran majoria d’ells negatius i s’acaben transformant en emocions sostingudes sense resoldre, d’aquí la importància en saber gestionar els nostres pensaments i emocions.

La terapeuta i escriptora Louise Hay va ser la impulsora de sanar el cos a través d’afirmacions positives, amb Kaizen life adquirirem noves creences, sanarem patrons ocults, donarem sentit a la teva vida, adquirirem/potenciaràs hàbits sans i sostenibles en el temps, seràs conscient dels teus pensaments i et donaré eines per gestionar-los. El reflex als òrgans de les emocions l’hem fet per tenir com un mapa que ens porti al centre del problema, però tots hem de fer la reflexió, segons la nostra simptomatologia, de saber de quina manera el que estem sentint ens està afectant, per tant, aquest mètode és aplicat de forma concreta i única a cada persona, sent un complement a la medicina tradicional sobretot en aquells casos on després de mil proves continuem sense saber que ens passa, mai l’utilitzarem com un substitut a la medicina tradicional.

ÉS EL MOMENT DE CRÉIXER

Si algú desitja una bona salut, primer cal preguntar-se si està llest per eliminar les raons de la seva malaltia. Només aleshores és possible ajudar-lo. (Hipócrates)

SESSIONS BENESTAR FÍSIC I MENTAL

PACKS I PREUS

FORMATS

PRESENCIAL I ONLINE

MÉS SERVEIS

parella

tota la informació

treballador

tota la informació

empresa

tota la informació

COL·LABORACIONS