SERVEIS PROFESSIONALS

TREBALLADOR

IKIAGI

Ikigai és un concepte japonès que es pot traduir com “la raó de ser” o “la raó de viure”. En una enquesta feta al Japó el 2010 amb 2.000 homes i dones, només el 31% dels participants van considerar la seva feina com a Ikigai.

Podem dir que gran part del nostre temps el dediquem a la feina, si fem que aquesta estigui alineada al nostre propòsit vital serà quan deixarem de sentir que estem treballant i sentirem plaer en la nostra feina, sigui quina sigui. Com diu Francesc Miralles, gran impulsor de l’Ikigai al nostre país, viure en l’Ikigai ens aportarà certs beneficis a part dels ja anomenats:

— Descobrir talents ocults.
— Fer de la teva passió el teu motor de vida.
— Descobrir la teva missió de vida.
— Ajudar a altres a descobrir i potenciar els seus dons personals.

Amb les sessions Ikigai sentiràs la il·lusió i la passió en el que fas cada dia, descobriràs la teva missió de vida, desbloqueixarem aquelles creences limitants que fan que no aconsegueixis els teus objectius laborals, adquiriràs els hàbits per adquirir i/o potenciar les teves competències i habilitats en el terreny que tu escullis, per fer el teu camí.

Deixa que t’expliqui un conte, el Conte dels 3 picapedrers,

“Expliquen que un dia, un viatger francès que realitzava el camí de Sant Jaume es va aturar per descansar en una pedrera situada a prop de Miranda d’Ebre. Durant la seva parada, es va posar a observar tres picapedrers que semblaven fer la mateixa feina però amb actituds molt diferents.

El primer picapedrer s’aturava sovint per queixar-se, esbufegar i maleir. El segon treballava en silenci, concentrat i abstret. El tercer en canvi, cantussejava una cançó i semblava molt satisfet amb el que feia.

El viatger es va quedar sorprès per aquestes tres actituds tan diferents davant d’una mateixa tasca. Els va observar amb més atenció per intentar detectar alguna cosa, en els gestos o en les circumstàncies dels picapedrers, que li permetés entendre l’origen d’aquesta diferència. Com que no va detectar res significatiu, va decidir preguntar-los directament.

Es va acostar al primer picapedrer i li va preguntar “Escolti què fa vostè?”. “Que què faig?” – va respondre el primer picapedrer malhumorat – “Em desperto de matinada per venir a treballar aquí i picar pedres tot el dia. A l’hivern em congelo, a l’estiu em torro i si plou em mullo. I així, porto fent el mateix dia rere dies, setmana rere setmana, mes rere mes, any rere any…maleeixo la sort de ser picapedrer!”

El viatger va fer la mateixa pregunta al segon picapedrer. Aquest li va explicar amb tot luxe de detalls el mètode que seguia per extreure de la roca una pedra més semblant possible a l’anterior.

Després, es va acostar al tercer picapedrer i li va fer la mateixa pregunta. El tercer picapedrer va parar de cantar i li va contestar amb un ampli somriure de satisfacció “Estem construint la catedral de Burgos!”.

Quin creus que dels tres picapedres gaudia de la seva feina? Quin treballava tan sols per rebre una recompensa econòmica? Quin tenia un per a què clar en la seva vida? Si vols deixar de treballar i viure amb sentit i plenitud aquí tens el teu mètode Ikigai.

Amb les sessions Ikigai sentiràs la il·lusió i la passió en el que fas cada dia, descobriràs la teva missió de vida, desbloquejarem aquelles creences limitants que fan que no aconsegueixis els teus objectius laborals, adquiriràs els hàbits per adquirir i/o potenciar les teves competències i habilitats en el terreny que tu escullis, per fer el teu camí.

ÉS EL MOMENT DE CRÉIXER

Escull una feina que t’agradi i no hauràs de treballar ni un dia de la teva vida. (Confuci)

SESSIONS PER TREBALLADORS

PACKS I PREUS

FORMATS

PRESENCIAL I ONLINE

MÉS SERVEIS

benestar

tota la informació

parella

tota la informació

empresa

tota la informació

COL·LABORACIONS