SERVEIS PERSONALS

RELACIONS DE PARELLA

KINTSUGI

Estimar no és mirar-se l’un a l’altre; és mirar junts en la mateixa direcció. (Antoine de Saint-Exupéry). En japonès kintsugi vol dir “reparar amb or”, aplicat a les relacions podem dir que dels problemes/esquerdes la unió és més sòlida i bella.

Si parlem d’amor i relacions de parella trobaríem tantes definicions com persones al món, aquest és el primer motiu que pot generar controvèrsia en les relacions. Una bona comunicació és essencial per mantenir una relació sana, i les exigències laborals i personals sumades a si hi ha fills en la relació, fa que cada cop es parli menys dins les relacions. La monotonia del dia a dia sense adonar-nos fan que els dos membres de la parella es vaguin distanciant com si fossin dues illes fins que travessar l’oceà que les separa es fa impossible, llançant la tovallola en l’amor i generant petits conflictes en sinergia a la distància dels cors. Kintsugi és un mètode únic per cada parella, es treballa en exclusivitat els problemes que hi hagi dins la relació, com deia no hi ha dues parelles iguals com tampoc hi ha dos Kintsugis iguals, d’aquí l’èxit de la teràpia, tot i puntualitza que en cap moment significa continuar en la relació, hem de tenir en compte segons estudis de Jhon Gottman que el 69% dels problemes en la parella són irreparables, per tant, aquí és important una bona gestió emocional per transitar en la relació si és aquesta la nostra decisió de mantenir-nos units. Intimitat, passió i compromís són els pilars bàsics per una relació de parella sana:

Intimitat: La intimitat fa referència al sentiment de proximitat, la connexió entre les dues persones que formen part de la història d’amor, la confiança entre ells, l’amistat i l’afecte.

Passió: Aquest component és l’excitació o l’energia de la relació. Els sentiments de l’atracció física i l’impuls o necessitat d’estar amb l’altra persona i de tenir relacions íntimes.

Compromís: Fa referència a la decisió de seguir en la relació malgrat els alts i baixos que puguin sorgir. Inclou aspectes com ara els moments viscuts, la història de la relació, etc. Un aspecte important que em de tenir en comte es que omplim les necessitats a tots els nivells humans, emocional, mental, físic i espiritual. Com éssers humans tenim unes necessitats bàsiques que són: Seguretat Varietat Reconeixement Connexió/amor Creixement Contribució En cada persona hi ha una escala de preferència dins aquestes necessitats bàsiques, per tant, és indispensable detectar quines són les nostres per mantenir-nos en equilibri dins la relació.

Kintsugi també treballem aquella part més íntima en les relacions, ja que per diferències en les necessitats sexuals, tabús, no saber expressar les necessitats sexuals o fantasies que puguin existir en la relació, són motius que fa també un distanciament en la relació, i és aquell peix que es mossega la cua, la distància va creixent donant peu a possibles infidelitats, posar sobre la taula les necessitats i una bona comunicació farà que les relacions siguin més plaents, aquest apartat en cobreix una sexòloga experta en el tema. Kintsugi és una metodologia que treballa tots aquests aspectes al llarg de les 4 hores on a través del joc anirem perfilant i trobant solució als problemes i conflictes que facin que hàgim deixat de sentir l’espurna de l’amor, amb una sola sessió tindràs els resultats esperats, el comentari comú de les parelles que ja han passat pel kintsugi és que hauria de ser obligatori per totes les parelles.

ÉS EL MOMENT DE CRÉIXER

I per a estar total, completa, absolutament enamorat, cal tenir plena consciència que un també és volgut, que un també inspira amor. (Mario Benedetti)

SESSIONS DE RELACIONS DE PARELLA

PACKS I PREUS

FORMATS

PRESENCIAL I ONLINE*

Pel format online cal fer una entrevista prèvia per si fos necessari algun element que tinguin a mà per el kintsugi.

MÉS SERVEIS

benestar

tota la informació

parella

tota la informació

empresa

tota la informació

COL·LABORACIONS