BLOG

NOTÍCIA

La coach Anna Colomer crea un projecte pioner a la comarca del Ripollès per ajudar a les empreses

juny 21, 2023

Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa! ” és el títol de la nova iniciativa, un projecte pioner a la comarca del Ripollès que fusiona el coaching i la natura i que està dirigit principalment a les empreses.

La coach Anna Colomer tornar a estar d’actualitat! I és que després de l’èxit de Kintsugi (el seu anterior projecte que va donar a conèixer durant la Diada de Sant Jordi de l’any passat) i amb el qual ha ajudat a enfortir la relació de desenes de parelles de tot Catalunya, ara és el torn d’una necessària i interessant iniciativa: ‘Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa’.

Aquest nou projecte el pot gaudir i experimentar qualsevol persona de forma individualitzada, tot i que en aquesta ocasió, és un projecte

pensat i dirigit per a les empreses. La missió de l’Anna? Acompanyar a les persones/empreses per potenciar les seves habilitats i competències per la consecució de metes o objectius tant personals

com professionals, integrant la natura en el procés i potenciant l’equilibri de la vida de tots aquells que decideixin participar. Tot això en un marc incomparable com és la comarca del Ripollès, descobrint els valors del Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser (PNCTF) dins d’una ruta interpretada i tot treballant amb eines de creixement personal.

Des de fa uns anys, el coaching ha esdevingut una eina important dins de les empreses, ja que en aquestes s’ha aconseguit l’eficiència, la motivació i la satisfacció personal i professional dels diferents membres que formen part d’una organització.

Amb el panorama actual on la invasió de Rússia a Ucraïna i les seves conseqüències estan a l’ordre del dia (crisi energètica sense precedents, l’encariment del preu dels diners, l’augment de despeses empresarials, la inflació desbocada o l’augment de la desocupació, entre altres) la necessitat de realitzar coaching dins les empreses està recobrant força dins aquest sector. És lògic que els alts directius estiguin angoixats i visquin amb incertesa i inclòs la traslladin als treballadors.

Amb aquest context, les empreses no poden abaixar la guàrdia, han de continuar augmentant la seva productivitat, millorant la qualitat de vida dels empleats i reforçant les seves capacitats, generant canvis positius i millorant la cohesió de l’equip tot afavorint-ne també al pla estratègic empresarial, per només posar-ne uns exemples. I és que cal no oblidar que un bon procés de coaching transforma l’entorn empresarial en generar aprenentatge personal i transformacional.

Qui coneix molt bé el món del coaching empresarial és Anna Colomer (1974, Ogassa) qui des del 2002 està llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i des de fa més d’una dècada és coach especialitzada en Intel·ligència Emocional i PNL (programació

neurolingüística) essent també una de les coachs de referència de la comarca del Ripollès i de la província de Girona.

Val a dir també que l’Anna és la directora de MentCos: un centre de teràpies naturals situat a Sant Joan de les Abadesses.

Amb tot aquest context, l’Anna, qui ha viscut des de ben petita connectada sempre a la natura gràcies a la seva família, ha tingut sempre aquest element en compte i de fet l’ha fet protagonista en la majoria dels seus projectes. En aquesta ocasió ha volgut anar un pas més enllà…

Si bé és cert que existeix una àmplia diversitat de sessions de coaching empresarial a Catalunya que es realitzen a la natura, a la comarca del Ripollès no tenim constància que existeixi cap coach que faci el que l’Anna ha creat: coaching per empreses en el parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser (parc natural situat al Pirineu Oriental que compta amb una superfície de 14.500 ha dins de la comarca del Ripollès). I és que ‘Descobreix el camí del Catllar, construeix el teu camí i empodera la teva empresa’ és un projecte que fusiona no només la natura i els seus valors, sinó també la seva història patrimonial i el món del coaching. A la ruta interpretada del parc natural CTF cada element té un valor important en la qual es treballa el coneixement del territori: la indústria i les centrals hidroelèctriques, la geologia, l’aigua, la flora, la fauna salvatge i els elements romànics, entre altres. Tot lligat indiscutiblement amb exercicis pràctics que els participants realitzen amb les eines que des de fa anys l’Anna també treballa: fem referència al coaching, a la intel·ligència emocional, al mindfulness i a la PNL (programació neurolingüística).

Aquesta nova iniciativa va sorgir l’octubre de l’any passat arran d’una formació que l’Anna i altres persones més van rebre i que va ser impartida pel Departament de Parcs Naturals de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta formació es rebia el títol de : “Bon coneixedor del parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser” Així doncs, aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del parc i poder desenvolupar de forma rigorosa activitats de visita de grups turístics, escolars, de lleure i també d’un bon procés de coaching ?

Comparteix l’article

NOTÍCIES ANTERIORS