BLOG

NOTÍCIA

Entrevista a Anna Colomer, creadora del taller Kintsugi

març 16, 2023

Anna Colomer, coach especialitzada en intel·ligència emocional, visita el magazín matinal de Girona FM “Els 4 rius” per parlar de com la COVID-19 ha afectat les parelles. La seva nova proposta, el taller Kintsugi, ofereix sessions terapèutiques a l’espai natural del bosc d’Ogassa (al Ripollès) amb l’objectiu d’enfortir les relacions i reforçar la comunicació, la intimitat i el compromís.

L’Anna comenta que a la seva consulta feia teràpies de coaching face-to-face i arran de la pandèmia sí que va notar un creixement de consultes de parella. De fet, durant aquest any han augmentat un 20%.

El programa Kintsugi és una sorpresa agradable, una activitat conjunta, un projecte personalitzat on es posa en comú com està la relació. Els exercicis que es treballen són eines de team building que fomenten el joc, però que a darrere porten un gran aprenentatge. En aquestes 3 hores de taller es treballen diferents dinàmiques i es conclou amb un recull que serveix de full de ruta perquè la parella continuï amb el seu creixement.

“Vaig voler posar Kintsugi de nom precisament perquè a vegades pensem que quan hi ha hagut un conflicte o una situació tensa hi ha aquell perill que s’acabi trencant. No, es pot reforçar a partir d’allà. Si hi ha la voluntat de continuar se’n surt més potent”, explica l’Anna.

Quant a realitzar la teràpia a la natura, l’Anna destaca que a l’exterior la persona es desinhibeix més i tot aflora orgànicament.

Comparteix l’article

NOTÍCIES ANTERIORS