NOSALTRES

MENTCOS

ANNA COLOMER

Fa uns anys em vaig formular aquesta mateixa pregunta, va ser l’inici d’un nou camí per mi. El meu nom és Anna Colomer Llussà i vaig néixer el 1974 a Sant Joan de les Abadesses, ja de petita em preguntava d’on venim i on anem, sempre sense trobar resposta a aquestes preguntes.

Vaig estudiar ADE i Direcció Hotelera, sempre havia treballat al negoci familiar de la meva parella, un petit hostal situat a Setcases. La vida m’ha regalat dues precioses filles i un net meravellós, però jo em continuava fent les mateixes preguntes, fins que vaig començar a endinsar-me en el món terapèutic, em vaig formar com a Mestra en Reiki, dins els sistemes tradicional Japonès, Karuna i Egipci, aquí vaig començar com a terapeuta, a Setcases en una petita consulta.

Vaig tenir la necessitat d’ampliar els meus coneixements i vaig realitzar un Màster en Hipnosis Clínica, un postgrau en Intel·ligència Emocional, Quiromassatge, PNL, Màster Coaching Life&Businees, a més de participar en altres petits tallers i cursos com reflexologia podal, flors de Bach, biodescodificació, radiestèsia, kinesologia, tots aquests coneixements per un propòsit: poder ajudar, a qui així ho vulgui, a trobar l’equilibri personal. Som un cos i una ment, però també una ànima i moltes emocions, quan treballem totes les parts és quan podem trobar l’equilibri, ja sigui en la salut, la feina, l’economia o en l’amor.

Avui puc dir que s’ha convertit en la meva passió i vocació, poder transmetre el meu coneixement als altres, ajudant a trobar l’equilibri en la vida, fluint en ella, i rebent dels qui em consulten nous coneixements i noves visions. Això és el que m’omple de saviesa, i m’entusiasma continuar creixent com a persona i veure que els altres així ho fan també, la vida és un llarg camí, cada dia que avancem és un pas més en ell, un pas més per endinsar-nos dins nostre i saber qui som realment i cap on anem.

ÉS EL MOMENT DE CRÉIXER,
ÉS EL TEU MOMENT